Praktiske informationer
Sådan bestiller du et mønster
Alle mønstrene på siden er til salg. Prisen, som du finder ud for hvert mønster, er inklusiv forsendelse i Danmark.
Hvis du er bosiddende i udlandet, så skriv til mig, så finder vi en løsning på forsendelsen.

Når du har fundet et mønster, som du vil købe, sender du en mail til anette@kniplekisten.dk med følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mønsternummer

Herefter overfører du købesummen til min konto via netbank. Husk at skrive dit navn ved overførslen, så jeg kan se, at du har overført beløbet:

Vestjysk Bank
Regnr.:    7747
Kontonr.: 1484285

Når jeg har registrert din indbetaling, sender jeg mønstret til dig i en specialkuvert, der beskytter det under transport. Du vil modtage mønsteret, få dage efter jeg har registreret din betaling.

Hvad er der i kuverten?
I kuverten finder du det valgte mønster, som prikning udskrivet via knipling 3.0 på karton, en arbejdstegning på papir, samt et farvebilled af den færdige knipling med eventuelle detaljebeskrivelse.

Fortrydelsesret
Idet mønstrene er ophavsretligt beskyttet, gælder fortrydelsesretten på 14 dage kun, hvis kuverten returneres ubrudt. Herefter vil jeg tilbageføre købesummen minus forsendelsesomkostningerne til din konto.

Til undervisere
Hvis du underviser et hold i knipling, er du meget velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning i forbindelse med anvendelse af mine mønstre - og ved køb af mønstre til et undervisningshold er der speciel undervisningsrabat - kontakt mig for nærmere informationer.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din næste knipling.


Med kniplehilsen

Anette Elise Thomsen
Opdateret d. 2.5.2016